heartmagic

TTA-Finalen i Gbg

Blev bjuden på TTA-finalen. Tackar Pontus för detta.
 
Toppen dag. träffade Thed Björk vilket också var kul. Hjälpte oss med det mesta, platser, mat osv. Träffade honom flera gånger innan och efter starten. En guldkant på det hela var att han vann racet! En helt underbar person, Thed.
Kan inte sätta ord, går inte. Hur jag känner, nu eller då bara att det var kanon!
 
Ännu en gång tackar jag pontus och nästa gång tvingar vi med Clara. Hon kunde inte hänga med, vilket blir jobbigt imon då hon bombaderar mig med frågor. Kan ju säga att följer hon inte med kidnappar vi henne xP Så enkelt är det.
 
Thed the Best!
 
 
 
(ps. kommer flera bilder när jag kan)

Gbg nästa!

Vet inte när jag nästa gång kan uppdatera bloggen, ganska fullt denna veckan, så jag tar det mesta nu xD
 
Imon blir det ganska lugnt, men jag blir utan internet. Har studiedag då, så ikväll blir det mycket spel så jag lär vakna ganska sent imon. Men måste upp runt 10 vilket blir jobbigt eftersom jag lär vakna 12. Men så kan det gå, ska åka buss hem och planera, planera mycket. Ska, är det tänkt, jogga men eftersom det fortfarande gör ont i foten får jag väl se. Men ut ska jag.
 
Torsdag då, åker halv åtta helt ok tid. Ska till Gbg resten av veckan, bokmässa och shopping.
 
Men lördag då. Blev bjuden till TTA-finalen som ligger i Gbg så där är jag ju redan. Eftersom jag glömde fråga h*n om jag fick skriva h*ns namn i bloggen så får det gå utan. Men tackar gör jag. Bara synd att Clara inte kunde hänge med, men hon har mer eller mindre tvingat mig att fylla kameran med bilder så det får jag ju göra då.
 
Under veckan blir det mys med familjen, någon film och lite så. Träffa Syrran ska bli kul också!
 
 
 
Ha det gött!

För att tiden ska gå

Ska snart åka hem, men har fått datorn att samarbeta med mig så de fungera som jag vill. Iaf just nu. Ska väl inte göra så mycket idag. Ska skriva ikväll. - En cola, nötter(eller vad jag nu vill ha) och min dator. Bästa sättet att skriva. Glöm inte musiken också. Slutar med att jag antingen ser på en film eller läsen en bok innan jag somna.Ska se så jag inte somna 02:00 som vanligt, har praktisk lektion imon också, det blir lite segt annars. Men kan dock inget lova xD Tiden försvinner när jag skriver.
 
Ska gå igenom bilderna och fixa upp en planering inför fotosessionen som ett stöd, sen får de som stå modell (kompisar x) gå lite på egna idéer. Får se vad resultate blir.
 
Ska strax åka så det får räcka tills vidare.
 
Ha det Gött!

Back on Track!

Nu så är det som det ska igen. Med hjälp av mina underbara vänner, djuren och min musik så är jag Back on Track! Happy face xD Haha
 
I dag så: slutade jag för en stund sedan, små planera lite inför sessionen inför två projekt. Lite smått och gott! Har även dansen idag, vilket ska bli kul! Som vanligt xD
Ska planera mera ... blablabla.
 
Var som sagt i stallet i går, ridning och hjälpte till en del. Fick se söta kattungen, Bosse. Så söt
 
 Är aldrig stilla så bilden är lite suddig
 Sen så skulle jag ju hem, så fick lilla Bosse sitta i bur eftersom ingen var hemma. Men inte så länge. Dessutom somnade han sen, eftersom jag hade busat en hel del med honom. Så söt!!!
 
 
Här är då lite från tävlingen då, som jag hängde med på. Min vän Idun och hennes häst.
 
 
 
 
Det var allt för nu .... See Ya!
 
 
 
 
 
 
 

Mycket på gång, love it!

Har varit och är nu hos min underbara kompis, Idun. Så länge sedan, det får inte dröja så länge ... Hängde med på Tävling, gick bra. Va kul att få hänga på. kommer bild när jag hinner ladda upp 
 
Det var detta jag behövde, att få träffa min vän.  Att få träffas och bara prata, bara vara. Mitt leende är tillbaka!
 
Imorgon blir det hel dag i stallet, hjälpa mamma och rida bl.a
 
Dock blir det tidig uppstigning på måndagen, 05:00 för bussen till skolan ... men jag slutar tolv så jag klagar inte :P
Dansen också på kvällen och så film eller något efter det ...
 
See ya!
 
 

Retlig

Älska att reta folk, så kul. Som detta klippet - http://www.youtube.com/watch?v=jyBxAErk1so&list=PL2C909CDDED2A44E7&index=58&feature=plpp_video - mellan 0.48 till typ 0.52 skrattar ganska mycket. Min natthumor. xD Men att spela upp det non-stop och reta komipsar med det hela, slutet då han säger dooitz! Är det bästa, säger det hela tiden eftersom de blir så trötta på mig och kan inte hålla sig för skratt. Inte jag heller, skrattar lika mycket varje gång jag säger det, eftersom de blir så trötta på mig xD
 
Tycker om att ta foton, väldigt mycket. Nu blev det väldigt mycket, mycket (ordet) xD Jaja. Foton är kul. Ska göra en lite sak, hittade en gammal dikt, och ska göra ett klipp med bilder, mest, men även någon inspelning. Får se, får se. 
 
Inget mer att säga(skriva)just nu, mer än att det blir film med Jennifer och lite gottgott. Det är väl allt, tror jag ...
 
See ya!
 

"Brist på rubrik"

Dålig rubrik jag vet, men den får duga tills vidare. Andra dans lektionen gick toppen bra. Ny vänskap. Fler jobbiga steg, breaking. Men det är kul och vi skrattar gott, hjälper varandra. Och för er som undrar, men var det inte street? Jo det är street men det har en "touch" av breaking. Blablabla, googla det om ni undrar mer eller så. För er som bryr er.  Ni andra struntar bara i det hela xD
 
Inte så mycket att berätta. Tittar runt på lite bilder och hittade dessa
 
 Älgpark. Julia tyckte det var kul iaf
 
 
 
Efter älgmatande så hamnade vi här. och jag gillar vargar. De är så fina djur!
Ja det var det ... Nu har jag dragit ut på uppdateringsfönstret ... så får väl ta och uppdatera daton nu xD
 
See Ya!
 
 
 
 

Jag skiter i det!

Kommer inte ha någon fotosession ... Tappat lust helt. Inge bilder. Ledsen, jag vill helt enkelt inte! Funderar på att sluta skriva också. Inser det nu, även om jag får bra respons på det jag skriver så orka jag inte längre.
 
Ögonen lyser inte längre, lusten är bort helt.
 
Tills vidare är detta det enda jag säger ... att tanken är där.

Fotosessioner

Planera lite inför en fotosession imon, bara i stora drag. Platser och lite så. Har en del små projekt planerade (inget med skolan att göra), så det är lite att kontrollera och testa och så vidare .. Blablabla ...
 
Har fått lite bilder redan. Just nu letar jag efter musik som skulle passa till ena idén .... går sådär. Ge tips på lugna låtar om ni kommer på någon.
Se om jag kan lösa så ni får se något för de som är intresserade sen när jag är klar.  
 
Nä men jag ska skriva vidare på böckerna/novellerna och lite så, försöka använda tiden väl.
 
--
Skolprojekt.
Tvåorna och treorna ska driva en egen lite restaurang ... 30 platser om jag inte minns fel. Vi elever ska sköta maten och serveringen, ganska uppenbart xD Men ett roligt projekt. Hade igår premiär, jag ingick i serveringsgruppen. Det var kul och gav flera idéer till eget sen som jag och Clara funderar på att starta.
 Och de som undrar vilken skola - Ljungby Fria Gymnasium.
 
---
 
Ja det var väl det.
 
 
En bild till ett av projekten.
Rubriken på bilden; Fotografen bakom linsen
See Ya!
 
 
 

Sorry asså ... Uppdateringar - street - boken -träning

Att jag alltid glömmer bort att uppdatera ... men nu så xD
 
Streeten började idag, skit kul! Grymt alltså! Vi ska ha in Breaking också, vilket ska bli kul. Lärde oss ganska mycket nu första lektionen. (kanske, kanske visar en bild) Har ont överallt, ni vet träningsverk. Ha det blir mycket av den varan nu. Imon, jogging och ev. styrka. Onsdag blir det nog inget eftersom jag har praktikslektion, blir ganska trött av det, kanske simmar, beror på vädret. Men Torsdag simning (kanske om jag hinner annars en kort PowerWalk med BV) friskisdans med tjejerna och sen blir det väl inte mycket mera. Fredag Jogging igen x/ ganska tråkigt, men måste göras :P Sen blir det inte mycket mer i helgen.
 
Skriviningen gpr utmärkt bra. Ska skriva ner storyn innan jag börjar arbeta med den. Tackar Clara för hon orka stå ut med mig och visar intresse för att den kan bli en bra bok. Vilket gör mig glad! Så tryckningsplaner nästa sommar då :D
 
Inte så mycker mer just nu mer än att jag verkligen gillar denna himmel
 
Och älska mina skor till streeten ... fast de använder jag även på idrotten xD