heartmagic

Idag

Fick en trevlig dag med min vän Idun ... Tack! Äter nu lite glass och läser en bra bok ... två dagar kvar tills folket kommer :)

Ha det!

Midsommar

Var trevlig och mysig. Dock så var det regn, som vanligt. Men det var roligt ändå, är just nu vid fel dator så ni får bild senare.
 
Jobbar på måndag och hela veckan igenom, trevligt. Mycket skrivandet som ska göras både idag, imon och efter jobbet. Helt underbart!
 
Ska ha Lillsyrran imon, under förmiddagen. Ska bli kul!
 
Men nu sticker jag igen
 
Ha en trevlig fortsättning!

Väntan

Väntar fortfarande på svar från BC ... Segt, men jag har sysselsättning.

Filmtips - Tomorrow when the war began - kritik & svar - Fantasisjal.blogg.se

Som vanligt

Allt är lugnt nu efter första veckan på sommarjobbet. Nu har vi städat här hemma, jag ska se vad som finns förnågot gottgott. Tror vi har kvar lite glass. Jaja nu ska jag dra och se på en film, eller två.

Imon ska det stimmas. Ska hinna en del, först och främst en joggingtur och lite sån. Sen skrivning .... innan klockan två för då blir det fullt hus.

Ha det!

Jobbet

Allt är frid och fröjd. Skön med att ha något att göra under dagen. Inte så länge, bättre lite än ingeting. Nu sitter jag som vanligt och skriver på novellerna och böckerna. En ny novell är skapad, Never Alone Always Alone.

Ett nytt filmtips även "boktips" Fantasisjal.blogg.se

Om en stund blir det film innan sängen kallar.

Ha det!

utgivning ...

När jag är klar med första boken i en ev. trilogi, beror på, kommer jag försöka med ett - tre förlag ( beror på tiden), redan valda förlag. Inget lyckas. Så är plan C, att ta kontakt med Vulkana.se och trycka boken och sedan ta den vägen. Kan jag inte gå genom huvudingången, får jag väl ta bakvägen istället. Som jag har sagt och lovat många. Minst en av mina böcker ska tryckas, senast 2013 ( iaf få bekräftelse om tryckning)

Med andra ord så kommer ni se mitt namn i biblan, på nätet och i minst en tidning.

Man blir ingen författare utan läsaren, så tack alla på dikta.se ni kanske få se en av mina noveller på biblan, nätet. Tar jag bort novellen så är det tryckning som gäller, om inget annat är sagt

ETT SVAR!!

Kikade i min mejl. Manus. Brombergs. OMG!!!!!

Läset snabbt.

Önska lycka till och ge inte upp!

Även om detta är första, Nej-brevet på denna bok. Gör det inget, jag är ändå på bra humör. Hmm? vilket förlag nu då?

Åkte på en blåsning

Skulle titta på bil med mamma, så pappa och Vickan hängde med. Målning i stallet efter det. ja det var planen.
Lövhult. Mamma sade att bilen fanns vid lövhult, men när vi kom dit. "Det är längre bort ... andra sidan om växjö." pappa blev sur och vi där bak skrattade. Annars hade ju pappa inte kört om hon sade det frän början.  

Trodde ju på dem, pappas humör. irriterad. Mamma mutade med räkmacka, fika mitt i växjö. Hmm ... samarkand? Jag hade ont i huvudet och var trött vill bara hem, men fick sedan reda på att vi skulle shoppa. Ingen bil och ingen målning. 

Jag blev lite piggare, tog min dricka och hoppades att huvudvärken skulle släppa.

En tidig present av familjen. 

Jag trodde dem, blev lite fundersam när vi skulle fika på samarkand, men tänkte inte mer på det.  

Tack för denna undebara dag tillsammans med er! Hittade mycket fint.

Love ya! <3

Sommaren bjuder

Jobbet börja på måndag och flera planer ska sättas i verket, målen ska träffas. Jag började lovet med två helt underbara vänner! Hoppas på lika trevlig lovet igenom.

Böckerna avslutas och fortsättningarna påbörjas
Novellerna strömmar
Idéerna regnar

Det enda som jag vänta på nu är
- Målen i sikte
- Svar från bokförlag
- Slutet på sommaren
- rätt tidpunkt

Ha det underbart i sommar gott folk!

Avslutningsmiddag

Middagen var god och vi alla hade trevligt. Vänner på rummet, andra i egna rum. Det är bra att bo på hotell ibland. Så nära till middagen ;)

Haft trevlig med underbara vänner!

Tittade på film sen som avslutning på dagen. Nu lyssnar jag lite på musik och tittar på bilder från middagen.

Imorgon börja vi tio, inget att göra mer än att säga tervlig sommar, sedan åker jag hem och tar med mig en vän. Tre dagar, med film och skoj. God mat och bra filmer. Nästan som sommarens första jordgubbar, en jämförelse för att andra ska förstå hur det känns för mig. (tål dock inte jordgubbar.) Men jämnförelsen var den bästa jag kom på.

Ledigt till måndag sedan jobb, sommarlov och sen börja skolan igen. Men först ska jag bara njuta värmen så fort den kommer och varar. Sola, skriva, musik, stranden, vänner, glass, träning ... Ja en helt underbar sommar!

Ha det nu underbart!

Inte mkt kvar

Fyra skoldagar kvar, sedan är det lov! Underbart! Jobbar vecka 25-27 :D

Sista praktikdagen imorgon, sista rätten vi ska göra. Ska bli kul! Helg i stallet efter det, sedan är det avslutning som gäller.

Har väntat två månader, från och med imorgon, på svar från bokförlagen. Hoppas på ett svar väldigt snart.

Novellen; Att bli förälskad i fel person, är fullt ingång. Fast vid vidare eftertanken blir det mer en bok, än en novell. Vi får se ;)

Nä nu ska jag ta glass, se en film och sedan sova.

See ya!

skolan & allt annat

Väldigt lugnt i skolan nu, en sista sak att göra. Ett prov sedan är allting klart. Praktiken och sedan är det avslutning. Ska bli sjukt skönt! Har ett sommarjobb, pengar! xD Hehe

Ny garderob - kläderna - är på g.
Fyller år om cirka tre veckor.
Ska få svar denna veckan,
är det uträknat om inga förseningar dyker upp.
Planerna rullar på ...

Närmare mina mål


Snart ska jag spela lite Call of Duty och bara göra ingenting. Imorgon är det prov och sedan är det ledigt på onsdag, grillning som gäller. Ska boka in tid med Bästa vännen, var så sjukt länge sedan.
Inte mycket mer att säga just nu.

Have a good time!